Dolfijnen

Sailabout 2011 (Azoren)

Een Solotrip met tegenslagen - slecht, heel slecht weer, technische ongemakken en domme pech. Ik moest twee keer terugkeren naar Falmouth (UK).

La Rochelle

Sailabout 2004 (Vendée)

Dit is ons favoriete zeilgebied geworden: Bretagne, de Vendée en de Franse eilanden. Kleine pittoreske haventjes, en een hele gemoedelijke sfeer.

Trebeurden

Sailabout 2002 (Spanje)

Afgezakt naar het Zuiden, met alle tijd en een open bestemming - Griekenland of Turkije. Helaas af moeten breken in Santander (S).

Porto

Sailabout 2001 (Lagos - UK)

Een deliverytrip, gecombineerd met vakantie van zes weken: alle tijd om een HR 36 terugbrengen vanuit Lagos (P) naar Southampton (UK).

Overzicht van onze Sailabouts

Beknopt overzicht en de Highlights

De uitgebreidere logboeken per week, zoals eerder opgenomen heb ik in deze website laten vervallen. Het werd teveel :).
In plaats daarvan een beschrijving c.q. samenvatting van de trip, aangevuld met 'highlights' van die betreffende SailAbout. Zaken die bij ons zijn blijven hangen, waar we ook nu nog wel eens aan terugdenken.
Wil je de (b)logboeken wel bekijken, dan vind je deze in de Sailabout Blog.

Informatie over de havens en marina's die we voorheen opnamen in de logboeken vind je nu in de Google Maps 'markers' (zie rechterkolom).

Gevaren Routes & Bezochte Plaatsen

Een overzicht van de (buiten Nederland) aangelopen havens

Met behulp van Google Maps hebben we alle havens die we de afgelopen jaren hebben aangelopen geplot en globaal van de afgelegde routes voorzien.
Als je op de betreffende 'marker' klikt vind je aanvullende informatie over dat plekje en een foto indien beschikbaar.Open grotere kaart (Google Maps). Dubbelklik op de markers voor info en foto's.

Als je de kaart in Google Maps opent, kun je de verschillende reizen aan- of uitvinken. Idem in Google Earth - hier krijg je wel iets meer informatie op de kaart. Dat geeft wat meer overzicht.