Over dit Blog

Dit WordPress Blog maakt integraal onderdeel uit van onze website www.SailAbout.nl. Deze website is bewust beperkt gehouden qua inhoud, met de nadruk op Zeilen en Fotografie.

Daarom heb ik de inhoud van onze Sailabouts (de dag- of logboeken in de vorm van reisverslagen) laten vervallen – deze komen in Blog-vorm beter tot hun recht, hoop ik. En het werkt ook wat makkelijker bij.

Op de pagina ‘Positie Update’ kun je zien waar we nu liggen met de Silmaril III – de AIS geeft online en realtime onze positie weer. Via de hoofdpagina kom je in het blog zelf, met de periodieke updates als we onderweg zijn.

Wij zijn Ruud en Ellis. Naast zeilen houden we van reizen (ook zonder boot), koken en lekker eten, hebben een voorliefde voor Engeland, en zijn graag lekker ‘buiten’.

Op zakelijk vlak houdt Ruud zich bezig met interimmanagement, project- en verander-management, teambuilding en personal coaching en is nu als docent verbonden aan de Hogeschool Utrecht, Instituut Finance & Accountancy.
Ellis is, na een korte periode als adviseur bij een bank, al jaren docente Engels op een scholencollege in Waddinxveen / Boskoop.

Blogs, onderweg of zomaar …