Over dit Blog

Dit WordPress Blog maakt integraal onderdeel uit van mijn website:

www.SailAbout.nl

In 2012 heb ik deze website opnieuw gebouwd en wilde deze beperkt houden qua inhoud, met de nadruk op Zeilen en Fotografie.

Daarom heb ik de inhoud van onze Sailabouts (de dag- of logboeken in de vorm van reisverslagen) laten vervallen – deze komen in Blog-vorm beter tot hun recht, hoop ik.

Op de pagina ‘Positie Update’ kun je zien waar we nu liggen met de Silmaril III – de AIS geeft online en realtime onze positie weer.

Mijn naam is Ruud Wolf. Naast zeilen en fotograferen ben ik een liefhebber van alles wat Italiaans is (design, eten en drinken, Ducati en Alfa Romeo … en het land zelf).
Ook ‘gadgets’ zijn goed aan mij besteed. Het is haast jammer dat Apple uit de VS afkomstig is :).

Op zakelijk vlak houd ik mij bezig met interimmanagement, project- en verandermanagement, teambuilding en personal coaching en ben ik als docent verbonden aan de Hogeschool Utrecht, Instituut Finance & Accountancy.

Een gedachte over “Over dit Blog”

  1. Beste Ruud,

    Ik zou graag wat info willen vragen over de friendship 33. U gaf aan dat deze net iets te licht was voor zwaarder weer. Ik kan echter niet de specifieken vinden van wat er die dag gebeurd was.

    Wij willen graag een wereld reis maken en hebben hiervoor een friendship 33 op het oog. De boot is volledig uitgerust voor langere reizen maar ik vraag mij af of dit ook een oceaan waardige boot is. Ik kan helaas niet veel vinden over de friendship 33 op het internet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.