En toen was de Silmaril opeens verkocht …

Het is er, onverwacht snel, toch van gekomen – de Silmaril is verkocht!

Ik liep al twee jaar met het idee, wetend dat er geen lange verre reizen meer in het verschiet liggen. En dat is zonde, zo’n groot en volledig uitgerust schip dat niet wordt gebruikt waar ze geschikt voor is.

Via Barnautica Yachting heb ik haar te koop gezet, en als snel melden zich geinteresseerden. Een Belgisch echtpaar met plannen voor langere reizen zochten een Etap 39S in deze uitvoering (enkele achterkajuit) en met deze uitrusting.
We waren het heel snel eens over de prijs. Gelukkig kwam ze ‘met vlag en winpel’ door de keuring, dus uiteindelijk was het in 2 weken bekeken!

Ga nu rondkijken voor een kleiner schip, vooralsnog denk ik aan een (klassieke) dagzeiler: niet te groot (zo’n 8-9 meter), mogelijkheid om nachtje te blijven slapen, maar vooral: mooie lijnen en goed zeilend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.