Nieuw bemanningslid :)

Met ingang van dit jaar hebben we een nieuw bemanningslid! Tess, een Kooikertje, nu 5 1/2 maand oud. Voorzichtig begonnen met een stukje op de motor, toen een stukje zeilen met weinig wind, en dit weekend ook met een mooi, stevig windje.
Gaat boven verwachting goed, ze lijkt het prima naar haar zin te hebben op de boot. Wordt niet zeeziek, heeft al uitgevogeld dat als het wat steviger waait het beste plekje liggend aan de lage kant is.

Waar we wel rekening mee moeten houden is de grootte van de puppy-blaas en dat ze voldoende beweging krijgt. Dus na een paar uur varen even uitlaten … gelukkig is de Buyshaven een ’groene’ haven met veel groen / grasvelden en collega-scheepshondjes.
En het Streekbos is vlakbij 😎

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.