Ingescheept … 😎

Woensdag 11 mei. Na een mooie week in de Dordogne, Frankrijk met de kinderen vandaag in Enkhuizen aan boord gegaan. Hoewel we de afgelopen weken al wat ’grote’ spullen (reddingsvlot, rubberboot, buitenboordmotor) aan boord hadden gebracht, zat de auto helemaal vol en waren we even angstig dat we niet alles mee zouden krijgen… maar het is gelukt en het verdelen in de boot kan beginnen!

Voor drie maanden op zout water neem je toch wat meer mee dan voor 3 weken rond het IJsselmeer en Wadden.

En de boodschappen moesten we nog doen 😜

De monteur was nog bezig toen we arriveerden … na de grote beurt, het vervangen van de waterpomp én het servicen van de warmtewisselaar bleek er een overdruk-ventieltje van de boiler te lekken 😡. Alles bij elkaar een heel behoorlijk bedrag – als het voor de boot is, worden de prijzen automatisch verdubbeld vermoeden wij. Niet voor niets hebben wij het over de ’watersportjuwelier’!

Morgen gooien we hier in de Compagnieshaven de dieseltank vol (daar gaat het vakantiegeld 😜) en eerste bestemming is Amsterdam of IJmuiden. Here we go!

7 gedachten over “Ingescheept … 😎”

    1. Echt niet! Ben nog nooit zo “licht” op vakantie gegaan; ga ik nog spijt van krijgen!😂

  1. Behouden vaart, we volgen jullie natuurlijk.
    Wie weet zien we elkaar nog ergens op het water.
    Groet Gijs & Ingrid

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.