Klussenlijst wordt kleiner 😎

De klussenlijst wordt voor het eerst korter dan langer … gedurende de wintermaanden was het één eraf en twee erbij, maar het overgrote deel is inmiddels gebeurd!

Voor een aantal zaken zijn we afhankelijk van derden. Omdat de vertrekdatum nu snel dichterbij komt, wordt het de komende week ’druk zetten’ zodat we in het Paasweekend een trial-trip kunnen doen! Naast de gewone beurt aan de motor willen we graag de warmte-wisselaar gespoeld hebben, dat mag wel eens gebeuren.

Helaas hebben we vanwege de harde wind pal opzij de zeilen nog niet kunnen aanslaan. Wel de (hopelijk niet nodig!) lijn voor het derde rif kunnen inscheren – was wat gehannes met trekveer door de giek en schijven krijgen. Wel een geruststellende idee dat hij er in zit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.