Sabbatical voorpret 😎

Nog 10 weken! De tuin begint alweer uit te lopen, de dagen worden langer … de lente komt eraan. Bij ons starten ook de kriebels.

Hoewel we best nog even moeten zijn we al aan het aftellen naar begin mei, en kijken we in de pilots naar ’must-visits’ en ’als-het-allemaal-meezit-bestemmingen’.

Voorpret, maar we weten heel goed dat je van alles kunt plannen – maar dat de weersomstandigheden er altijd voor zorgen dat het anders loopt

We hebben een globale route; naar het Zuiden 😎. Vertrek 2e week mei is de bedoeling, langs de Belgische en Franse kust naar beneden tot de Kanaaleilanden en dan zien we wel.
Van daar oversteken naar UK en verder langs de Zuidkust van Engeland, of verder door naar Bretagne en daar de oversteek maken naar UK en terug ’omhoog’. We hebben alle tijd, bijna 4 maanden, dus we kunnen inspelen op weer en wind.

We hebben ook besloten om de vouwfietsjes thuis te laten. Naast het feit dat ze veel ruimte innemen, en in- en uitklappen en opbergen best een dingetje is, zien wij ze als een noodzakelijk kwaad … als we ergens wat langer zijn huren we meestal ’echte’ fietsen.
We hebben twee electrische stepjes aangeschaft, Segway-Ninebots F30 die ons als het goed is zo’n 25 km ver kunnen brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.