Klusjesdag 2 – brandmerken en reparatie 🙂

Vandaag is de Kadasterregistratie afgerond en staat de Silmaril ingeschreven. Toch wel een prettig idee en nu kan de Zeebrief als vervanging van het oude ICP worden aangevraagd (in ieder geval voor Frankrijk nodig).

Er is één plaatje zichtbaar buiten, en één plaatje binnen ‘verstopt’ aangebracht. Alle complimenten voor het Kadaster: duidelijke en nette communicatie, afspraken worden nagekomen – kost wat, maar je krijgt ook wat 😜.
Aan de tape of kit die ze gebruiken kun je een 10-tonner optillen, het oude plaatje moest ik losbikken en nam hele stukken gelcoat mee. Gelukkig ging het nieuwe plaatje er met wat vullende kit precies overheen.

Tijdens het laatste zeiltochtje van 2021 kwam Murphy even op bezoek … harde wind, stampen tegen de wind in en een klein afsluitdeurtje onder in de voorpunt was blijkbaar niet goed gesloten. De gennaker-bag is van zijn plek geschoven, bovenop dat deurtje – die dus finaal uit zijn sponning scheurde.
De oude schroefgaatjes en uitgescheurde houtdeeltjes opgevuld en een dun teak latje er tegenaan gelijmd – daar kan straks het deurtje weer in opgehangen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.