Zwerven door nederland

Vanwege de Corona maatregelen kunnen we niet zoveel. Niet zo erg, een recente schouderoperatie beperkt Ruud ook in de mogelijkheden, dus we rommelen maar wat aan en scharrelen wat over het Wad en rond het IJsselmeer.

Bezoekjes Medemblik, Texel, Hindeloopen, Den Oever, Andijk, Stavoren – ‘s ochtends kijken waar de wind vandaan komt en een leuke bestemming zoeken.

Hindeloopen blijft een favoriet stekje – goede marina, als we wasje willen draaien, lekker uit eten bij de Argentijn, en met de meeste windrichtingen een leuk stukje varen de volgende dag.


Als we op Texel liggen, in de verengingshaven omdat de Waddenhaven vol is begeeft de scheidingstrafo het definitief … maar die had al wat kuren, dus de nieuwe Victron had ik al mee als reserve :). Ochtendje sleutelen in de bakskist ….

De. oude compacte Mastervolt eruit en de grotere (en zware!) Victron erin….
Wandelingetje rond de haven Oudeschild
Medemblik ook weer eens aangelopen (meestal pakken we Andijk)Als we van Medemblik naar Hindeloopen varen komen we wel een heel bijzonder transport tegen – op weg naar het (verschrikkelijke) windmolenpark dat nu halverwege de afsluitdijk het uitzicht op de Wadden én het IJsselmeer verpest.

Nieuwe definitie van het begrip ‘boegschroef’
Silmaril in vernegingshaven Oudeschild … eigenlijk een heerlijk stekkie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.