Pittoresk hylpen

De weersberichten zijn goed voor vandaag, maar we willen eigenlijk even naar Hindeloopen … en dat is wel een heel kort stukje. Er staat een ZW 3+, het zonnetje schijnt, dus we rollen alleen het voorzeil uit en dobberen héél lui naar de aanloopboei. Zeker 4 mijltjes gedaan, vandaag :).
We zijn hier al even niet meer geweest, maar we worden altijd blij van dit dorpje – en dat gevoel hebben we nu ook weer. We liggen in een boxje in de Oude Haven en kijken uit op het sluiswachters/havenmeesterhuisje.

We zijn vroeg en hebben één van de vrije boxjes
Het oude en het nieuwe KNRM huisje
Sluisje naast de sluiswachterswoning

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.