Fris weekend …

Vrijdagmiddag vertrekken we al richting Enkhuizen … hoewel we vakantie hebben zijn de weersberichten dusdanig slecht dat we de hop richting de Waddeneilanden maar even in de spreekwoordelijke koelkast zetten. Plan is even op-en-neer naar Stavoren, dan terug naar huis voor een paar daagjes en volgend weekend een nieuwe poging wagen.

Zaterdag staat er een vriendelijk windje, NW dus aan de wind en al vroeg in de middag meren we af in de Gemeentehaven Stavoren – heerlijk rustig nog! En de terrasjes zijn open! Uit de wind en in het magere zonnetje genieten we van een heerlijke uitsmijter op de kade.

Later in de middag trekt de wind behoorlijk aan, we zitten met het kacheltje aan in de kajuit te luisteren en dat gaat eigenlijk de hele nacht door … en ‘s ochtends staat er nog steeds een best windje, een goede 5 BF. Maar NW, dus bakstagwindje … we schieten lekker op. Bij Enkhuizen wordt het minder, maar we hebben een fris, lekker tochtje achter de kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.