Vakantie-voorbereidingen

De vakantieperiode nadert met rasse schreden … en het is best even geleden dat we er zó aan toe waren! De effecten van Corona op het onderwijs zijn groot, voor docenten én studenten! Maar we klagen absoluut niet. Wij hebben het geluk gehad dat Silmaril al vroeg in april te water ging en we hebben mooi weer gehad in mei en juni. Veel weekenden op de boot geweest!

Nog geen idee waar we terecht gaan komen. We hopen de UK wel even aan te doen, maar volgen de ontwikkelingen op de voet. Wel hebben we een week of 4-5, dus volgende week begint de ‘verhuizing’…. alle spullen aan boord brengen.

Natuurlijk is er een kleine klussenlijst :)… de waterpomp moet nog vervangen worden, die slaat om de paar minuten kort aan. En ik wil wat lakwerk doen, op sommige plekken wordt het houtwerk wat ‘schraal’.

De kajuitingang, de salontafel en de kajuit-ingang kunnen wel een laagje lak (Epifanes eiglans) gebruiken.

Ontvetten, met de Festool en P320 licht opschuren en weer afnemen. Met kwast en viltroller de lak opgebracht.

Knapt best op :). Salontafel ook gedaan, de kajuitingang wordt nog aangepakt.

Ook een paar 12V USB sockets liggen nog klaar!

Het begint al te jeuken 🙂 … diesel afgevuld, Imray kaarten besteld, voorraden frisdrank en witbier aangelegd, boeken uitgezocht, keukenrollen en WC-papier, BioTex, kleding, vouwfietsje, briketten voor de Cobb BBQ – de checklist wordt al kleiner!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.