Scheveningen

De ‘harde-wind’ dag gisteren hebben we gebruikt om op te schuiven naar Seaport Marina IJmuiden, kort tripje van 2 uur uit Amsterdam. Goed te zien dat het vakantieseizoen begonnen is … ik heb deze Marina nog nooit zo vol gezien!

Omdat minimaal de helft daarvan zeer waarschijnlijk ook door wil naar Scheveningen (waar minder plaats is) besluiten wij wat vroeger te vertrekken en het eerste stuk stroom tegen maar te accepteren. Het is mooi weer, de zee spiegelglad en geheel tegen onze principes in moeten we het hele stuk op de motor doen.

In Scheveningen is het nog rustig als wij aankomen en in eerste instantie worden we naar de passantenbak gedirigeerd, maar later moeten we toch verkassen – doen we graag, want dat betekent een box voor ons alleen. Geen gestamp over het dek, we kunnen weg wanneer we willen, en we zien vanuit onze kuip hoe de passantenbak vol gestapeld wordt ? – je kunt over de boten van de ene naar de andere kant lopen, 7-8 dik liggen ze.

Wij doen even boodschapjes bij de Jumbo, nu op loopafstand ? en vissen het zonnescherm uit de bakskist. Voor dit soort dagen is die bedoeld!

0EE85FF4-3A72-4A1A-AFC2-958B497D9CD1

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.