Electronica …

De apparatuur is aangevuld met een Raymarine Axiom 9 en een daaraan gekoppelde AIS700. Ik wilde geen verschillende systemen meer die via multiplexers aan elkaar zijn geknoopt, en de wens voor een ‘scherm’ in de kuip is ook direct opgelost … de Axiom stuurt via een eigen WiFi alles direct naar de iPad.

Onder de Furuno MDF (kan gewoon worden gebruikt, o.a. voor radar) was nog een mooi plekje vrij 🙂 8F4EFD52-C6C0-47CA-873A-E1FEFC17B9D6

60BF0944-E08B-4E43-89BB-C925FFD608D9

Achter de schermen (het navigatiepaneel) zijn alle NMEA in- en uitgangen naar één NMEA buffer kastje gebracht, waarin een schakelaar is gezet waarmee gekozen kan worden tussen Raymarine en Furuno netwerk. Altijd een complete backup (GPS en plotter) achter de hand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.