Haarlem, my hometown

We liggen midden in het oude centrum van Haarlem, op het Spaarne vlak na de Melkbrug – aan de ‘rustige’ kant. Heerlijk tochtje gehad vanuit Amsterdam, heel relaxed en de drukte in Haarlem viel ons héél erg mee. Normaal moet je toch best zoeken voor een plekje, of langszij, maar nu konden we onderweg uit meerdere plekken kiezen.

Midden in het oude centrum!
Midden in het oude centrum!

Alles op loopafstand … eerst bij Ratatouille een Jopen (natuurlijk) witbiertje gedaan en wat heerlijke oesters soldaat gemaakt. Er was een food-and-drink wandeling door Haarlem blijkbaar, maar we mochten toch aanschuiven 🙂

Oesters en Jopen witbier - gaat best goed samen :)
Oesters en Jopen witbier – gaat best goed samen 🙂

Het is nog steeds fantastisch weer, niet té warm, en dan is Haarlem met al haar terrasjes en restaurantjes op haar leukst. Wij hebben heerlijk gegeten in den Schwarten Hond – daar komen we graag, met het vertederende personeel in opleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.