Hindeloopen, nog steeds leuk :)

Mooi tochtje van Texel naar Kornwerderzand gehad! De Waddenzee was als een spiegel, met de stroom mee (gisteravond getij en stroom maar weer even ouderwets bepaald en gecheckt 🙂 ) en een licht windje deden we gewoon 5-5.5 knoopjes en liepen Kornwerderzand rond 13.00 uur aan.

Op de plof naar Hindeloopen, de wind viel weer helemaal weg in de middag. En na ik weet niet hoeveel jaar een nieuwe havenmeester 🙂 … de oude is er op 73 jarige leeftijd mee gestopt.  Nieuwe bewoner van het huisje aan de sluis dus ook. Maar we klagen niet 🙂 … mooi plekje voor ons, we liggen voor het sluisje en het leugenbankje.

Mooi plekje in de oude binnenhaven van Hindeloopen
Mooi plekje in de oude binnenhaven van Hindeloopen

Het weer blijft maar mooi, en vandaag was het met 23-24 graden gelukkig wat koeler. Warm genoeg voor mij. De laatste dagen staat er ‘s ochtends wind, die rond 11.00 uur wegzakt en dan rond 16.00 uur weer terugkomt. En dat blijft de komende dagen zo :).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.