Enkhuizen

Met weinig wind vertrokken vanmorgen … maar we konden nog een uurtje zeilen. Daarna ging de wind gek doen 🙂 en kwam uit de gekste richtingen. Toen we op een zeker moment zagen dat we terugvoeren hebben we de plof maar gestart, in de hoop dat de beloofde iets stevigere wind uit gunstiger richting snel zou komen.

Uiteindelijk op de motor Enkhuizen aangelopen – het beetje wind dat er stond bleef uit N/NO komen, dus op kop. Maar t zonnetje scheen en het briesje bracht net wat lekkere verkoeling, dus we klagen niet :).

We liggen lekker in de Binnenhaven. Visje gehaald, lekker gedouched en genieten van de gezellige drukte hier.

Enkhuizen Binnenhaven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.