Aankomst in Monnickendam

We hadden geen zin om tot morgen te wachten 🙂 … en zijn rond 19.00 uur gaan rijden richting Waterland, Monnickendam. De auto vol met koffers en tassen, drank, boodschappen, jerrycans diesel en wat je allemaal nog meer meeneemt als je een paar weken op pad gaat.

Op de Proud Mary, nu mooi donkerblauw met een donkergele bies, alles netjes weggestouwd, genoeg ruimte onder de banken. Het koelkastje snort, de biertjes worden koud en we kunnen nog lekker in de kuip zitten.

874C1C44-1804-4B0F-92F0-0F2891F2B03F

De weerberichten zijn nog goed tot dinsdag, met een lichte wind uit noordelijke richtingen – en omdat Scheveningen nog dicht vanwege de VOR is wordt een trip buitenom richting Zeeland wel erg lang als je ook nog eens weinig vaart kan maken.

We besluiten eerst naar boven te gaan en een ‘Rondje Noord-Holland’ te doen via Texel. Of via Friesland terug, en dan de Staande-Mast route binnendoor. We zien wel. Als we iets geleerd hebben is dat het altijd anders loopt, en we hebben de tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.